Bescherming Hoortoestellen

Hoortoestellen zijn kostbare maar ook kwetsbare bezittingen. Hoe spijtig zou het zijn als uw hoortoestel door een onjuiste bescherming stuk zou gaan. Hoortoestellen zijn namelijk erg gevoelig voor vocht, zweet, warmte en stof. Gelukkig kunt u uw hoortoestel hiertegen beschermen, een goede bescherming van uw hoortoestel brengt immers de langste levensduur met zich mee.

Bij Hoorwinkel.nl bieden wij u beschermhoesjes van Ear Gear, dé marktleider op het gebied van hoortoestel bescherming. In onze webshop vindt u hoesjes voor de Micro, Mini Curved, Original, Cochlear implantaat en het FM-toestel. De hoesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en u kunt kiezen tussen hoesjes met en zonder koord. Zo vindt u altijd de Ear Gear die het beste past bij uw wensen en voorkeuren.

De ultieme bescherming voor uw hoortoestel

De hoesjes beschermen uw hoortoestel niet alleen tegen hitte en stof. Ze zijn daarnaast ook nog eens waterafstotend en zorgen er ook voor dat het toestel niet meer tegen en/of langs uw huid schuurt. Ideaal voor op de warme zonnige zomerdagen! Door de vele verschillende kleuren van de Ear Gear zijn de beschermhoesjes geschikt voor hoortoesteldragers van alle leeftijden. Bekijk hieronder ons ruime assortiment voor de bescherming van uw hoortoestellen.

Om het u gemakkelijk te maken is er een handige maattabel beschikbaar, waarin duidelijk staat vermeld welk hoesje op welk hoortoestel past.