Gehoorbescherming

Gehoorbeschadiging ontstaat als u uw gehoor te vaak en te lang blootstelt aan harde geluiden. Hoe harder het geluid, hoe groter het risico. Deze schade is onomkeerbaar. Gelukkig kunt u uw gehoor beschermen tegen deze potentiële schade. Met de gehoorbescherming producten van Hoorwinkel.nl beschermt u uw oren tegen harde geluiden die uw gehoor kunnen beschadigen. Omdat ieder zijn wensen verschillen en elke situatie om andere gehoorbescherming vraagt, vindt u bij Hoorwinkel.nl een groot assortiment gehoorbeschermers.

Gehoorbescherming voor verschillende situaties

Verschillende situaties vereisen verschillende soorten gehoorbeschermers. Daarom vindt u in onze webshop bijvoorbeeld oordopjes die u bij festivals kunt dragen om u te beschermen tegen luide muziek. Veel mensen hebben last van water in de oren tijdens het zwemmen, daarom vindt u bij ons oordoppen die speciaal ontwikkeld zijn voor bij het zwemmen. Ook hebben wij oordopjes voor tijdens het klussen om ook in deze situatie uw oren van de beste gehoorbescherming te voorzien.

De oordopjes uit ons assortiment zijn comfortabel, passen in elk oor en zijn vrijwel onzichtbaar.

Beter slapen met oordopjes

Naast gehoorbescherming om uw oren te beschermen, bieden wij ook oordoppen die hinderlijke geluiden filteren. Snurkt uw partner of maken uw buren veel lawaai? Dan kunt u met oordopjes weer genieten van een heerlijke nachtrust. Ook studeren en lezen gaat veel makkelijker als u geen last heeft van omgevingsgeluiden.