Oordoppen

In onze webshop vindt u diverse soorten universele oordoppen voor verschillende situaties. Wij hebben oordoppen voor zwemmers, klussers, feestgangers en festivalgangers, motorrijders en kleinere formaten oordoppen voor kinderen. Daarnaast bieden wij ook oorkappen die u aan de buitenkant over uw oren heen draagt. Deze lijkt op een hoofdtelefoon en past volledig over uw oren.

Oordopjes tegen gehoorschade

Gehoorschade is sneller opgelopen dan u denkt. Bij gehoorschade denkt u waarschijnlijk aan popconcerten en festivals waar bezoekers worden blootgesteld aan luide muziek. Maar wist u dat u ook gehoorschade kunt oplopen tijdens het klussen of tijdens het motorrijden? In elke situatie waarbij uw gehoor wordt blootgesteld aan harde geluiden, loopt u kans om gehoorschade op te lopen. En deze is niet terug te draaien. Daarom is het belangrijk uw gehoor te beschermen tegen gehoorschade door geluiddempende oordoppen of oorkappen te dragen.

Wij vinden het beschermen van uw gehoor erg belangrijk. Daarom vindt u bij Hoorwinkel.nl een uitgebreid assortiment aan oordoppen van o.a. het gerenommeerde merk Alpine. Bekijk hieronder ons aanbod. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over onze oordoppen of andere gehoor gerelateerde vragen.