Hoortoestel batterijen

Wanneer u op zoek bent naar batterijen voor uw hoortoestel bent u bij Van Boxtel Hoorwinkel.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime voorraad hoortoestel batterijen van diverse merken en in alle types. Onze batterijen zijn grondig getest: u mag niets minder dan topkwaliteit verwachten! Dankzij een extra lange levensduur en houdbaarheid gaan ze langer mee en hoeft u uw batterijen minder vaak te vervangen. Kies voor gewone of oplaadbare hoortoestel batterijen van ons eigen merk of voor A-merken als Rayovac en Power One. Dankzij de blisterverpakkingen kunt u met onze batterijen enige tijd vooruit. De levensduur van de batterijen verschilt echter wel per hoortoestel(type). 

Vele soorten hoortoestel batterijen

In het assortiment van Hoorwinkel.nl vindt u batterijen in vele soorten en maten. We maken het onderscheid tussen twee categorieën, namelijk reguliere hoorbatterijen en oplaadbare hoorbatterijen. In deze categorieën vindt u onder andere de typen 10, 13, 312, 675 en 675 Plus. Allen voor een lage prijs en van de hoogste kwaliteit voor een zo lang mogelijke levensduur!  

TIP: Wacht na het verwijderen van de sticker enkele minuten voor u de batterij in uw hoortoestel doet. Het verwijderen van de sticker activeert namelijk de batterij, en enkele minuten wachten verlengt de levensduur van uw batterij aanzienlijk.