Oorverzorging

In de webshop van Hoorwinkel.nl vindt u diverse oorverzorging producten. Deze houden uw oren zowel gezond als schoon. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse producten die de oplossing kunnen bieden bij een verstopt oor. De oorverzorging producten van Hoorwinkel.nl helpen u onder andere met;

  • Oren schoonmaken
  • Oorsmeer verwijderen
  • Oorirritatie voorkomen of genezen
  • Hygiëne en comfort voor hoortoesteldragers

Oorklachten voorkomen en oplossen

Heeft u last van overtollig oorsmeer of draagt u (net) een hoortoestel en ondervindt u enige irritatie in uw oor? Dit zijn veel voorkomende problemen en klachten, en daarom bieden wij u kwalitatieve en professionele producten die dit kunnen oplossen en voorkomen. Enkele voorbeelden van oorverzorging producten zijn bijvoorbeeld de cerumenpen, Audispray, oorlotion en verzorgende Aloë Vera gel.

De cerumenpen en Audispray zijn veel gebruikte producten voor het schoonmaken van oren. Maar daarnaast bieden ze (vaak) ook beiden de oplossing bij een verstopt oor door overtollig oorsmeer. Oorlotion en Aloë Vera gel wordt regelmatig door hoortoesteldragers gebruikt om irritaties te voorkomen. Het gebruik van een dergelijke gel of lotion voorkomt irritaties in en rondom het oor en kan bij het inbrengen van het hoortoestel voor extra comfort en gemak zorgen.