Telefoons

Tegenwoordig worden mobiele telefoons steeds kleiner en kleiner uitgebracht. De kleine toetsen en kleine beeldschermen vormen voor slechtziende en slechthorende mensen een steeds grotere uitdaging. Met de telefoons van Hoorwinkel.nl is dit verleden tijd.

Telefoon voor slechthorende mensen

Bij Van Boxtel Hoorwinkel bieden wij u een ruim assortiment aan telefoons voor slechthorenden en slechtzienden. Onze toestellen zijn uitgerust met extra grote knoppen, hoger geluidsvolume en extra duidelijke display. Hierdoor zijn onze toestellen zeer eenvoudig om te gebruiken. Verder hebben onze toestellen ook een extra luide beltoon, geven ze lichtsignalen af en sommigen werken zelfs samen met uw hoortoestel.

Deze telefoons voor slechthorende en slechtziende mensen bieden u weer de mogelijkheid om in contact te blijven met uw omgeving. In ons assortiment telefoons vindt u onder andere huistelefoons met snoer, snoerloze DECT telefoons, speciale mobiele telefoons en telefoon accessoires. Een veel verkocht merk van telefoons voor slechthorenden en slechtzienden is Amplicomms. Zij staan bekend om hun jarenlange ervaring met speciale telefoons die voorzien zijn van aangepaste functies voor slechthorende en/of slechtziende mensen. Komt u er zelf nog niet helemaal uit en wilt u graag professioneel advies op maat? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!