Wek en Waarschuwing

Het is erg vervelend als u de wekker, deurbel of telefoon niet hoort. Wij hebben hier oplossingen voor! Bij Van Boxtel Hoorwinkel vindt u een uitgebreid assortiment trilwekkers en versterkers voor telefoons en deurbellen voor slechthorenden. 

Trilwekker

In ons assortiment vindt u trillwekkers van het merk Amplicomms. Deze trilwekkers geven een sterke trilling af als zij afgaan. Ook diepe slapers, senioren en slechthorenden hebben hier baat bij. De trilwekkers komen met verschillende extra voordelen, zoals een kussenclip om de wekker aan uw kussen te bevestigen, een trilkussen of een ingebouwd lichtsignaal. Hierdoor kunnen ook mensen met een beperkt gezichtsvermogen deze wekkers gebruiken. De wekkers zijn compact waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen op reis.

RingFlash

Telefoneren wordt voor slechthorenden en doven veel gemakkelijker met Amplicomms RingFlash. Deze RingFlash versterkt het geluid van de telefoon en deurbel, en geeft bij een binnenkomende oproep een flits en luide toon af. Mis nooit meer een belangrijk gesprek met de RingFlash. Eenvoudig zelf aan te sluiten.

Amplicomms

Het bedrijf Audioline brengt al tientallen jaren hulpmiddelen voor senioren, slechthorenden en slechtzienden op de markt. Onder het merk Amplicomms leveren zij apparatuur dat volledig is aangepast op de behoeften van mensen met audiovisuele beperkingen. Bij Hoorwinkel bieden wij een ruim assortiment hulpmiddelen van Amplicomms, zoals koptelefoons, mobiele telefoons, trilwekkers en luistersystemen.

SONIC SHAKER ALERT WEKKER

€ 35,00
Bekijk